Umberto Marcato – uusi odotettu juhlalevy on ilmestynyt

Umberto Marcaton  uusi CD on ilmestynyt. Saimme vielä lisäerän Umberton levyjä, ota yhteyttä !

Täytä tämä yläpalkin tarjouspyyntölomake, ilmoita montako levyä haluat ja yhteystiedot (myös postiosoite).

 

TÄSSÄ UMBERTON TERVEISET:

Laulajana iloitsin menestyksestäni Euroopassa ja USA`ssa. Löysin
kuitenkin jotain erityistä Suomesta ja Ruotsista, ihmeellisen taian itseni ja yleisön välillä! Uusi albumini on tehty Suomelle ja on kunnianosoitukseni jo 60 vuotta jatkuneelle ystävyydelle Suomessa.

Erityinen kiitos kuuluu myös säveltäjä Toivo Kärjelle, jonka sävellyksiä minulla oli kunnia esittää 60 -luvulla. Siksi uusi albumini sisältää myös uudet versiot lauluista Marja-Leena ja Miksi puhelin ei soi.

Quaglione, poika varjoiselta kujalta, oli ensimmäinen levytykseni ja kuuluu siksi luonnollisesti albumiini juhlistamaan vuonna 1956 alkanutta uraani Suomessa.

Toivotan teille muistorikkaita nautintoja uuden levyn parissa ja tervetuloa juhlaristeilylleni 16.-17.5.2016 Baltic Queen -laivalle!

Ps. tätä levyä on tehty vain rajoitettu erä uskollisille kuulIjoilleni Suomessa eikä sitä ole yleisesti myynnissä muualla kuin konserttieni yhteydessä.

Kiitos – Umberto

Tiedustelut 0400 647723 ja info@juhlatalo.com

Levyn hinta toimituskuluineen kotiin toimitettuna on 26 E. Mikäli haluat suuremman erän esim. ryhmälle, hinta alenee todellisten toimituskulujen mukaisesti.

 

Umberto Marcato

umberto_marjaleena_kappaleet

Come interprete ho avuto successo in Italia e USA,
Ho avuto la possibilità di continuare la mia carriera in America ma ho trovato qualcosa di molto speciale in Finlandia e Svezia :la speciale relazione che si è sempre creata tra me e il pubblico di questi paesi.
Questo CD  è stato realizzato esclusivamente per la Finlandia ed è il mio tributo alla speciale magia che sempre è esistita tra me ed il popolo Finlandese.
Un mio speciale ringraziamento va al compositore Toivo Karki del quale ho avuto il grande piacere di interpretare alcune canzoni sin dagli anni 60.Questo nuovo CD contiene due  nuove versioni della sua famosa canzone Marja -Leena e del brano  Miksi puhelin ei soi.
Grazie Finlandia
Umberto Marcato