Nostalgisia hittejä Hyvinkääsalissa ke 28.11.2018

Lisätietoa:

Juha Heikkilä,  Tuotantopäällikkö, Hyvinkääsali
juha.heikkila@hyvinkaa.fi

Unohtumaton ilta – lukuisten hittien parissa

Keskiviikkona 28.11.2018 Hyvinkääsalissa

Esiintyjät:

Kai Hyttinen

Viihteen ja musiikin monitoimiartisti, monen instrumentin, musiikkiteatterin, musikaalien ja konserttien taitaja sekä TV -sarjojen tähti.

Kai Hyttisen hitit eivät lopu. Laulut, kuten Mustaa, Käymään vain, Muistan kesän, Bella ciao, Tuulen tie, Flirtaten, Dirlanda, Nosta lippu salkoon, Copacabana ja Varpunen jne, tuntevat varmasti lähes kaikki iskelmän ystävät.

Jouni Keronen

Tangokuningas, iskelmäartisti, trubaduuri ja myös lauluntekijänä tunnettu Jouni Keronen on musiikin ammattilainen monella saralla. Monipuolisen ohjelmiston hallitsevan lahjakkaan artistin omimpia estradeja ovat myös konserttisalit, kirkot ja yksityistilaisuudet.

Johanna Debreczeni

Vuoden 2004 Tangokuningatar on ollut mukana monissa musiikkishow-esityksissä, joissa myös tanssi- ja esiintymistaito ovat päässeet esille. Laulun lisäksi rakkaimpiin harrastuksiin kuuluu teatteri ja näytteleminen. Se on johdattanut hänet esiintymään mm. Tampereen musiikkiteatterin tuotannoissa Grease, Tanssiva Savoy ja ympäri Suomea kiertäneessä ”Jaakko Tepon musikaalissa” Onnen kerjäläiset.

Johanna esiintyy konserteissa usein serkkunsa Tangokuningas Jouni Kerosen kanssa.

Steeples – nostalginen 60 -luvun SM-orkesteri

Steeples perustettiin 1964 Jyväskylän Lyseon poikien toimesta. Steeples voitti kaksi kertaa (1964-65) Pop-yhtyeiden suomen mestaruuden. Myös studiossa Steeples vieraili jo 1965 tehden yhden keräilyharvinaisuuden eli singlen Hound dog/ Corinne, Corina.

Vuosien saatossa hankittu musiikillinen laaja-alaisuus, ammattimainen ote sekä jalostunut Steeples-henki ja -soundi näkyy ja kuuluu suositun yhtyeen astuessa esiintymislavalle.

Steelpes koostuu muustakin yhteiskunnallisesta ja urheiluelämästä tutuista muusikoista:

  • Ari Oinonen, koskettimet, laulu, kapellimestari
  • Urpo Helkovaara, kitara, urut, laulu
  • Pertti Hämäläinen, laulu, kitara
  • Veikko Nyberg, basso, kitara, laulu
  • Aarne Vesterinen, rummut, kitara, laulu