Alla tähdenlennon (Stars fell on Alabama)

Kuusankoskitalo su 3.2.2019 klo 15 ja Savoy teatteri ti 5.2.2019 klo 19

Tangokuninkaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto sekä 60 -luvun Dallape -solisti, Pauli Granfeltin ja Jorma Juseliuksen yhtyeiden luottolaulaja Mikko Järvinen vievät meidät ikimuistoisiin elokuva-, iskelmä- ja tanssi-musiikkitunnelmiin.
Mukana on myös Julia Suursalmi, joka on esiintynyt lapsesta saakka konserteissa mm. äitinsä Tiina Räsäsen kanssa. Heleä- ääninen nuori nainen taitaa niin musikaali- kuin muutkin sävelmät. Illan johdattelijana toimii televisiostakin tuttu näyttelijä, tanssija, laulaja Sofia Arasola.

Liput nyt tästä su 3.2. klo 15 Kuusankoskitaloon: ticketmaster

Liput nyt tästä  ti 5.2. klo 19 Savoy -teatteriin: lippu.fi

Tied. ja ryhmät: 0400 647723, info@juhlatalo.com

Eläkeliitto Kymenlaakson piirin jäsenet, Kuusankoskitalon 3.2. konsertin tiimoilta ota yhteyttä: Pentti Keinänen p. 0440257470, elakeliitto.jaala@gmail.com