Jussi Raittinen vieraineen – joulukonsertti Pyhän Laurin kirkossa Lohjalla la 7.12.klo 18

Liput nyt myynnissä, Ticketmaster, ryhmätiedustelut  0400 646623

Liput; ticketmaster

Hieman erilainen tunnelmallinen Joulukonsertti Pyhän Laurin kirkossa Lohjalla                               

Jussi Raittinen – Tapsa Kojo – Maria Hänninen – Wallo Manninen

Lohjalla jo pikkupojasta kaikki kesät viettänyt Jussi Raittinen on Suomen pisimpään yhtäjaksoisesti toimineen rockbändin Jussi & The Boysin solisti. Lukuisten muidenkin ohjelmien ja tilaisuuksissa esiintymisten lisäksi hänet tunnetaan myös monien kappaleiden sanoittaja-säveltäjänä ja sovittajana. Opetusministeriö myönsi Raittiselle vuonna 2004 valtion taiteilijaeläkkeen ja marraskuussa 2006 tasavallan presidentti myönsi hänelle Suomen Leijonan Pro Finlandia mitalin.

Kojon Tapsa on pitkän linjan muusikko Helsingistä, joka soittaa harmonikan ohella muitakin kosketinsoittimia ja laulaa. Mies soittaa myös texmex-musiikin suomalaisen ykkösmiehen, Veli-Matti Järvenpään bändissä, on ulkojäsenenä joensuulaisessa Huojuva Lato -kantriyhtyeessä ja Junnu Vainion musiikkia esittävässä Viisi Wattia -orkesterissa.

Maria Hänninen on laulaja ja lauluntekijä, joka lisäksi soittaa viulua, kitaraa, bassoa, pianoa ja perkussioita. Hänninen on vaikuttanut muun muassa yhtyeissä Freud Marx Engels & Jung, Akimowskaja Sisters & Bros, Dave Lindholm & Lady & Canpaza Gypsys ja Pelle Miljoonan kokoonpanoissa.

Wallo Manninen on eestiläislähtöinen, vuodesta 1993 espoolainen laulaja/-muusikko. Hän on kolminkertainen Eestin paras kuorosolisti. Hänen mahtavalle äänelleen ovat ominaisia mm. Roy Orbisonin, Chris Rean ja Frank Sinatran ohjelmistot. Myös kantri- ja kotimainen musiikki sujuu.

Järjestäjä/tiedustelut/ryhmät: Suomen Juhlatalo, www.juhlatalo.com, Raimo Viljala, 0400 647723