Vikingarna med Christer Sjögren dansgala/tanssifestarit Porvoo 3.7.2020

Nordisk Dansgala – Pohjoismainen tanssifestari – K-18

LIPPUTIEDOT/BILJETTINFO HÄR:

Biljetter/liput: K-18
Förköp/ennakkoon, från 1.1.2020 alkaen 35 € (vid porten/portilta 39 €)

ANVÄND ENDAST DESSA ÄKTA BILJETTFÖRSÄLJNINGS PLATSER!
KÄYTÄ VAIN NÄITÄ OIKEITA, AITOJA LIPUNMYYNTIPAIKKOJA!
TICKETMASTER.FI
NETTICKET.FI 

TAIDETEHDAS/KONSTFABRIKEN INFO. LIPPU.FI

Vikingarna med Christer Sjögren kommer till Borgå 3.7.2020!

Den älskade orkestern Vikingarna med Christer Sjögren gör en spektakulär återkomst kommande sommar. Christer Sjögren säger att en paus har gjort gott, nu är de redo för en stor comeback. Under den kommande sommaren kommer de att göra totalt cirka 20 uppträdanden, så vi är glada att ett av dem sker i Borgå. De ser fram emot att träffa publiken i Borgå efter 15 år.
Vikingarna grundades redan 1958 och blev det mest populära och största dansbandet i de nordiska länderna, bland annat med över 11 000 000 i skivförsäljning.
Temat för dansgalan i juli är lovande. Dans, musik och nostalgi! Resten av programmet för kvällen är också högklassiskt. Jorma Kääriäinen, orkestern Tommys och Wallo ”Mr Roy Orbison”. En kväll fullspäckad med favoriter för dansarna i Finland.
Evenemanget byggs upp på Konstfabrikens område. På området finns bl.a. restaurangtält, VIP-faciliteter och ett rymligt dansgolv.

Arrangören för evenemanget är Suomen Viihdekeskus Oy, Raimo och Mari Viljala. De har varit verksamma inom underhållningsbranschen sedan 1993 med sitt företag. Förutom konserter har de varit med om festivaler runt om i Finland, både inom catering och programtjänster.

År 2004 då Christer Sjögren & Vikingarna gjorde sin avskedskonsert också i Borgå hade vi flest publik av alla platser i turnén.
”-Nu när denna nostalgiska grupp erbjöds oss efter en lång tid, och särskilt till Borgå, fanns det inget behov av att fundera över saken. Vi tror att de trogna Vikingarna fansen håller med oss också, ” berättar Raimo Viljala.

Vikingarna med Christer Sjögren -kokoonpanon Pohjoismainen kiertue tulee Porvooseen 3.7.2020!

Rakastettu Vikingarna med Christer Sjögren -kokoonpano on tehnyt mahtavan paluun kaikkialle pohjoismaihin. Christer Sjögren kertoo, että paussi on tehnyt hyvää, nyt on kova draivi päällä. Tulevana kesänä he tekevät yhteensä vain noin 20 keikkaa, joten olemme onnellisia, että yksi niistä on Porvoossa. He haluavat esittää taas mahtavan repertoaarinsa parhaista hiteistään pitkän uran varrelta odottaen innolla porvoolaisen yleisönsä tapaamista 15 vuoden tauon jälkeen.

Vikingarna perustettiin jo vuonna 1958 ja siitä muodostui pohjoismaiden suosituin ja suurin tanssibändi mm. yli 11 miljoonan levymyynnin muodossa.
Heinäkuisen dansgala/tanssifestari-illan teema on viimeistä piirtoa myöten nostalgista iskelmää ja tanssikulttuuria harrastavia hivelevä.
Muusta ohjelmasta vastaavat nimittäin samettiääninen, 40 -vuotista taiteilijauraansa juhlistava Jorma Kääriäinen Yhden tähden orkesterinsa kanssa sekä tanssiväen suosikki Tommys ja vieläpä Wallo ”Mr Roy Orbison”.
Tapahtuma on Taidetehtaan piha-alueella. Sieltä löytyvät mm. ravintolateltat, VIP-mahdollisuudet ja tietenkin tanssilattia. Alue suunnitellaan mahdollisimman hyvin ennakoidulle väkimäärälle, joten ennakkolippujen hankkiminen varmistaa tapahtumaan pääsyn ja ostamalla lipun ennakkoon saa myös säästöä lipun hinnasta.
Tapahtuman järjestäjä on Suomen Viihdekeskus Oy – yrittäjät, jakarilaislähtöinen Raimo Viljala ja puolisonsa Mari Viljala.

Porvoon Kokonniemessä 2000-luvun alussa järjestettyjen vuosittaisten pohjoismaisten kesäjuhlien kohokohta oli Christer Sjögren & Vikingarna -yhtyeen jäähyväiskeikka vuonna 2004. Porvoossa oli silloin eniten väkeä kaikista koko kiertueen paikoista.

”-Nyt kun tätä nostalgista ryhmää tarjottiin meille pitkästä aikaa ja nimenomaan Porvooseen ei tarvinnut montaa minuuttia miettiä ratkaisua. Etenkin kun kysyntä on pohjoismaissa niin kova, että Suomeen on saatu Porvoon tapahtuman lisäksi vain yksi toinen keikka. Uskomme, että samaa mieltä ovat myös uskolliset Vikingarna-fanitkin.Tehdään tapahtumasta taas todellinen porvoolaisten tapaaminen, johon toki kauempaakin tulevat ovat tervetulleita”, kertoo Raimo Viljala

Arrangör/Järjestäjä: Suomen Viihdekeskus Oy, www.juhlatalo.com, 0400 647723

https://www.facebook.com/events/2327309457581858/