Kuin Elokuvissa konsertti – tilaa ryhmällenne!

Kuin Elokuvissa– konsertti vie yleisönsä nostalgisiin tunnelmiin, maailman kauneimpien elokuvasävelmien siivin.

Tangokuningas Teijo Lindström istahtaa flyygelin ääreen ja laulaa valkokankaan rakastetuimpia klassikoita niin kotimaasta kuin maailmalta. Hän saa lavalle seurakseen harmonikkamestari Heimo Mäntysen sekä upean viulutaiteilija Taru Piiran. Yhdessä tämä lahjakas kolmikko luo unohtumattoman tunnelman, laulaen ja soittaen suoraan ihmisten sydämiin.

Liput ennakkoon jo nyt/ryhmät:  puh. 0400 647723, info@juhlatalo.com, kysy myös väliaikakahvitusta/ruokailua!


Teijo Lindström

Teijo kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2017. Kipinä musiikkiin syntyi jo lapsena. Teijo aloitti musiikkiopintonsa Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistossa, pääaineenaan pianon soitto. Myöhemmin pääaineeksi vaihtui klassinen laulu. Konservatorio-opintojen myötä ja Tamara Lundinkin opissa silmissä alkoi siintämään oopperalaulajan ura. Klassinen musiikki kulki käsi kädessä viihdemusiikin kanssa, Katri Helenaa suuresti fanittaneen nuoren miehen elämässä, musiikkiuran alkumetreiltä lähtien.
Keikoillaan Teijo on aina esittänyt monenlaista musiikkia, liikkuen tyylikkäästi niin oopperan, operetin ja musikaalien maailmassa kuin vaikkapa tangon ja suurten lavojen viihdemusiikin parissa.


Heimo Mäntynen

Heimo on keikka- ja studiomuusikko, sovittaja sekä laulajakin. Hän on harmonikan kolminkertainen suomenmestari. Heimo toimi studiomuusikkona kahden vuosikymmenen ajan lukuisissa levytyksissä.
Muusikkona, joidenkin osalta ”luottomuusikkonakin” hän on työskennellyt Eino Grönin, Matti Eskon, Matin ja Tepon, Henry Theelin ja Dannyn kanssa. Pentti Lasasen Heimo mainitsee oppi-isäkseen.


Taru Piira

Taru on viulisti, laulaja, musiikkipedagogi, säveltäjä, sanoittaja, musiikin maisteri (SibeliusAkatemia). Taru Piira on soittanut lukuisten eturivin solistien konserteissa, sinfoniaorkestereissa ja musikaaleissa. Hän voitti Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun kappaleella ”Elämälle” vuonna 2017.