Eläköön elämä – Elämän makuinen konsertti Ypäjän Musiikkiteatterissa su 28.7. klo 14

Eläköön elämä – Elämän makuinen konsertti Ypäjän Musiikkiteatterissa su 28.7. klo 14.

Kaikki oli parempaa silloin ennenkyt-luvulla, myös musiikki! Tässä konsertissa kuullaan juuri niitä unohtumattomia kotimaisia ja kansainvälisiä kevyen musiikin helmiä -60-, -70- ja -80-luvuilta.

Nämä klassikot piirsivät aikanaan mieliimme lähtemättömän jäljen, saivat sukat pyörimään jaloissa ja sielun sykkimään. Rakkauden jälkeen, Myrskyluodon Maija, Penkki, puu ja puistotie, Delilah, Eläköön elämä, Paratiisi, tangosikermä, That`s Amore, Krokotiilirokki sekä monet muut rakastetut iskelmät soivat tässä hienossa konsertissa. Oman osansa kokonaisuudessa muodostavat myös viihdyttävät ja hauskat tarinat laulujen takana.

Konsertin solisteina toimivat upeaääniset laulajat Sonja Lumme ja Arne Nylander. Sonja Lumme ei esittelyjä kaipaa, hän on loistanut viihdetaivaamme kirkkaana tähtenä jo kymmeniä vuosia. Konserttilavoilla ja musikaalinäyttämöillä, sielukkaan soulin parissa tai iskelmäklassikoiden tulkkina – Sonja on aina yhtä kotonaan ja ottaa takuuvarmasti yleisönsä. Hänen euroviisunsa Eläköön elämä on äänestetty useasti Suomen kaikkien aikojen parhaaksi edustussävelmäksi ja on oikeutetusti otettu koko konsertin otsikoksi.

Komeaääninen näyttelijä ja laulaja Arne Nylander on hurmannut yleisöjä teatterilavoilla kautta maan. Raamikas mies on nähty mm. hittimusikaaleissa Mamma Mia!, Piukat paikat sekä Albatrossi ja Heiskanen. Hänen tulkitseminaan kuullaan tässä konsertissa mm. Elviksen tunnetuksi tekemä It’s Now or Never , ihana Mambo Kings-elokuvasävelmä Sieluni kaunis Maria, tuttu bolero Keinu kanssani (Sway), unohtumaton Delilah, svengaava Laivat puuta, miehet rautaa ja monta muuta rakastettua klassikkoa.

Vierailevana solistina on todellinen sydänten sulattaja, lahjakas Eikka Eronen. Nuoresta 14 vuoden iästään huolimatta hän on ehtinyt tekemään useita rooleja eri estradeilla mm. nuoresta Taipaleen Reiskasta Dannyyn.

 

 

Konsertin säestyksestä vastaa maamme suosituimpiin viihdepianisteihin lukeutuva, kaikki tyylilajit taitava Dan Antone.

 

 

 

 

 

 

Tiedustelut ja ryhmät: 0400 647723, info@juhlatalo.com, liput myös: netticket.fi

Yhteistyössä: Ypäjän Musiikkiteatteri