Diandra – kesäisenä päivänä puistokonsertit 2021

Kesäkonserttiemme huippuartisti Diandran liput nyt varattavissa -olethan sinäkin mukana!

 

 

Monipuolisena esiintyjänä tunnettu ja taannoin Elämäni Biisi -tulkinnoillaan ylistystä saanut Diandra tekee kesällä Suomessa kymmenkunta tunnelmallista ja lämminhenkistä konserttia nimellä; Diandra – kesäisenä päivänä. Silloin kuullaan rakastetuimpia suomalaisia lauluja kautta vuosien, maailmankuuluja klassikoita unohtamatta. Viisivuotiaasta viulua soittaneen Diandran taidokkaasta soitosta päästään myös nauttimaan konsertin aikana. Diandraa säestää tähän teemaan ja ohjelmistoon taipuva ammattimuusikoiden kokoonpano.

Ulkoilmatapahtumat toteutetaan turvallisen väljästi ennakkoon myydylle henkilömäärälle ja tulevan kesän mahdolliset tapahtumia koskevat rajoitteet huomioiden. Tervetuloa!

ke 9.6. klo 18 Haikon Kartano Porvoo: infoa  liput; netticket

su 13.6. klo 15 Vihdin kesäteatteri: info 0400 647723,  liput: netticket

ke 16.6. klo 18 Ypäjän Musiikkiteatteri: liput tulossa myyntiin

la 19.6. klo 14 Korvenkylän kesäteatteri  info 0400 647723, liput: netticket

TULOSSA JYVÄSKYLÄ KE 2.6.

Tarkempi tapahtumapaikka ja pääyhteistyökumppani voidaan sopimussyistä paljastaa vasta myöhemmin. Mikäli haluat varmistaa lippusi konserttiin kirjoita yhteystietosi ja lipputoiveesi tähän viestilomakkeeseen: viesti   Otamme sinuun yhteyttä. Myynnissä myös nyt: netticket.fi.