Diandra – kesäisenä päivänä puistokonsertit 2021

 Joudumme tilapäisesti keskeyttämään joillakin paikkakunnilla Diandra konserttien lipunmyynnin, jotta voimme varmistaa kaikille turvallisen osallistumisen konsertteihin. Näin pystymme noudattamaan konserttihetkellä mahdollisesti vielä olevia turvallisuusohjeita. Kannattaa seurata paikkakuntakohtaisesti lipputilanteen kehittymistä.
Toivomme, että tilanne on parantunut konserttiajankohtiin mennessä ja lisälippuja vapautuu vielä myyntiin.
Ajankohtaista teitoa saatte myös puh; 0400 647723 (Raimo) tai info@juhlatalo.com.

 

Monipuolisena esiintyjänä tunnettu ja taannoin Elämäni Biisi -tulkinnoillaan ylistystä saanut Diandra tekee kesällä Suomessa kymmenkunta tunnelmallista ja lämminhenkistä konserttia nimellä; Diandra – kesäisenä päivänä. Silloin kuullaan rakastetuimpia suomalaisia lauluja kautta vuosien, maailmankuuluja klassikoita unohtamatta. Viisivuotiaasta viulua soittaneen Diandran taidokkaasta soitosta päästään myös nauttimaan konsertin aikana. Diandraa säestää tähän teemaan ja ohjelmistoon taipuva ammattimuusikoiden kokoonpano.

Ulkoilmatapahtumat toteutetaan turvallisesti ennakkoon myydylle henkilömäärälle.

Liput kaikkiin konsertteihin: netticket

Ryhmät: 0400 647 723, info@juhlatalo.com

Huomaathan: Mahdollisessa konsertin peruutustapauksessa NetTicket palauttaa aina lippujen osuuden tilille tai luottokortille viimeistään seitsemän (7) päivää palautuspyynnöstä.

******************

JYVÄSKYLÄ: PERUTTU JYVÄSKYLÄN MM-RALLIN SIIRTYMISEN VUOKSI