Diandra – kesäisenä päivänä puistokonsertit 2021

Asiantuntijoilta (terveysviranomaiset) saamamme informaation ja suositusten perusteella olemme päätyneet siirtämään Diandran konsertit myöhäisempään ajankohtaan turvallisuussyistä.

Toivottavasti saamme nauttia silloin mahtavasta kesästä ilman ”huolia ja murheita” Diandran upean musiikin tahdittamana!

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusiin päiviin. NetTicket hoitaa siirrot ja on yhteydessä lipun ostajiin (info@netticket.fi). Ryhmävarausten siirrot hoitaa puh. 0400 647723, Raimo Viljala (info@juhlatalo.com).

Huomaathan:
Mahdollisessa konsertin peruutustapauksessa NetTicket palauttaa aina lippujen osuuden tilille tai luottokortille viimeistään seitsemän (7) päivää palautuspyynnöstä. Ryhmävaraukset hoidetaan joustavasti tilanteen mukaan, soita 0400 647723.

 

 

Monipuolisena esiintyjänä tunnettu ja taannoin Elämäni Biisi -tulkinnoillaan ylistystä saanut Diandra tekee kesällä Suomessa kymmenkunta tunnelmallista ja lämminhenkistä konserttia nimellä; Diandra – kesäisenä päivänä. Silloin kuullaan rakastetuimpia suomalaisia lauluja kautta vuosien, maailmankuuluja klassikoita unohtamatta. Viisivuotiaasta viulua soittaneen Diandran taidokkaasta soitosta päästään myös nauttimaan konsertin aikana. Diandraa säestää tähän teemaan ja ohjelmistoon taipuva ammattimuusikoiden kokoonpano.

Ulkoilmatapahtumat toteutetaan turvallisesti ennakkoon myydylle henkilömäärälle.

Liput kaikkiin konsertteihin: netticket

Ryhmät: 0400 647 723, info@juhlatalo.com

Huomaathan: Mahdollisessa konsertin peruutustapauksessa NetTicket palauttaa aina lippujen osuuden tilille tai luottokortille viimeistään seitsemän (7) päivää palautuspyynnöstä.

 

 

JYVÄSKYLÄ:

Tarkempi tapahtumapaikka ja pääyhteistyökumppani voidaan sopimussyistä paljastaa vasta myöhemmin. Mikäli haluat varmistaa lippusi konserttiin kirjoita yhteystietosi ja lipputoiveesi tähän viestilomakkeeseen: viesti   Otamme sinuun yhteyttä. Myynnissä myös nyt: netticket.fi.