Puhu hiljaa rakkaudesta – Fredin tyyliin Kulttuuritalo su 9.10.2022 klo 15, nyt myös bussi Jyväskylästä

Puhu hiljaa rakkaudesta – Fredin tyyliin 10.2.2022 siirtyy – uusi päivä on sunnuntai 9.10.2022 klo 15-

Nyt myös bussi Jyväskylästä, järjestää Pohjolan Matka

  • järjestäjä; Ilkka Pensola Oy & Suomen Juhlatalo Oy

  • liput lippu.fi:  43,50 € (sis.palvelumaksu): LIPPU.FI
  • Ryhmät Raimo 0400 647723

KUNNIANOSOITUS FREDILLE JA KOTIMAISELLE ISKELMÄLLE

Ainutlaatuisessa illassa Suomen iskelmän huiput sekä Fredin läheiset ystävät esittävät Fredin rakastetuimpien laulujen lisäksi omia hittejään, pikku tarinoilla höystäen.

Kai Hyttinen, Pepe Willberg, Nina Tapio sekä Antti Paavilainen konserttiorkestereineen vievät meidät kotimaisen huippuiskelmän maailmaan aidosti aikalaisten tulkitsemana. Tämä ainutlaatuinen elämys on koettava livenä ja yhdessä.

Järjestäjät Ilkka Pensola Oy ja Suomen Juhlatalo Oy, Ohjelmatiedot: Ilkka Pensola  0400 449043, ryhmät Raimo Viljala 0400 647723

www-sivut: juhlatalo.com ja ilkkapensola.fi

************************

Mediatiedote – julkinen

7.9.2021

PUHU HILJAA RAKKAUDESTA, FREDIN TYYLIIN

 

Fredi oli yksi Suomi-iskelmän kulmakivistä niin laulaja-muusikkona kuin musiikin monipuolisena tuottajanakin. ”Puhu Hiljaa Rakkaudesta, Fredin tyyliin”-konsertti on kunnianosoitus Fredille ja kotimaiselle iskelmämusiikille.Olemme tehneet Fredin kanssa yhteistyötä live-esiintymisten muodossa lähes neljä vuosikymmentä. Joka kerta keikkaa sopiessamme kysyin Frediltä palkkion määrää ja aina tuli sama vastaus: ”Kyllä sinä tiedät, sehän on se miljoona.” Tämä kuvasi hyvin miehen huumoria, luottamusta taustavoimiinsa ja ohjematoimistoonsa Polarartisteihin.

Keskustelin alkutalvesta Fredin kanssa halustani järjestää hänelle 80v. konserttikiertue kesällä 2022. Fredi kertoi liukastuneensa pihallaan ja olevan vielä toipilaana, joten ”palataan asiaan myöhemmin keväällä.” Myöhemmin keväällä sitten tavoittelin häntä puhelimeen tuloksetta, kunnes sain suru-uutisen mestarin poismenosta. Synttärikonserttikiertue muuttuisikin muistokonsertiksi. Kysyin mielipidettä Fredin ystävältä ja pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta, Kai ”Kuju” Hyttiseltä ja hän sanoi heti, ettei Fredi haluaisi muistokonserttia, vaan tarjoaisi tukevan ja laadukkaan musiikkielämyksen suomalaisten nautittavaksi.Konsertin tulisi koostua Fredin kriteereihin sopivista artisteista, jotka voisivat toteuttaa monipuolisen viihdekonsertin sekä laajasta Fredin että heidän omista tuotannoistaan. Näin muodostui Fredin ystävistä, yhteistyökumppaneista ja iskelmätaivaan parhaista koostuva, intiimi kokoonpano!

Tässä heidän mietteitään Fredistä:
Kai Hyttinen:
”Mies joka lauloi uskottavasti, eikä koskaan väärin. Osasi nauraa itselleen. Sydämellä tehdyt vanhat levytykset ei ajansaatossa himmene”. (Kultalevyn ylittäneiden studiokappaleiden myynti lähentelee 200 000 kpl.)

Pepe Willberg:
”Fredi oli kiva kaveri, huippulaulaja, humoristi ja filosofi. Paljon jäi tekemättä, kun aika loppui kesken”.

Nina Tapio:
”Olen aina ihaillut Fredin poikkeuksellisen hienoa saundia sekä mieletöntä intesiteettiä hänen lauluissaan. Hän oli hyvin huumorintajuinen, toisaalta myös henkevä keskustelukumppani.
Fredi loisti parrasvaloissa, mutta oli hyvällä tavalla vaatimaton lavan ulkopuolella. Hänen laulunsa jää elämään suomalaisten sydämiin.”

Antti Paavilainen:
”Aloitellessamme JEAN S. -orkesteriamme 90-luvun alussa, kyselimme omien 70-luvun sankariemme mahdollista kiinnostusta yhteistyöhön. Fredi oli ekana listalla ja hän kutsui meidät välittömästi kotiinsa kuuntelemaan musaa ja suunnittelemaan keikkasettiä. Ei kysellyt palkkioiden perään, vaan sanoi että tehdään hyvä keikka ja mahtavaa päästä taas laulamaan hyviä biisejä. Muusikko suurella sydämellä.”

Ystävyydellä,
Ilkka Pensola

Konsertti Helsingin Kulttuuritalossa torstaina 10.2.2021 Klo. 19.00
Nina Tapio, Kai Hyttinen, Pepe Wilberg ja Antti Paavilainen, kapelimestari, musiikin sovitus ja orkesteri.
Liput: lippu.fi

Konsertin järjestävät Ilkka Pensola Oy ja Suomen Viihdekeskus Oy

Lisätiedot: Ilkka Pensola, p. 0400449043, ilkka@pensola.fi

Ryhmämyynnit: Raimo Viljala / Suomen Viihdekeskus Oy, p. 0400647723, info@juhlatalo.com