Eki Liikanen muusikkoystävineen Forssassa 18.9.2022

Forssan työväentalo su 18.9. klo 14

Erkki Liikanen tuo kotiseudulleen ikimuistoisia hetkiä yhdessä hyvien muusikko- ystäviensä kanssa. Saamme nauttia musikaalien maailmasta, suomi-iskelmistä, Ekin lauluista ja jopa Elviksestä.

Liput: ryhmät 0400 647723/yksittäiset liput: netticket

Erkki Liikanen

Kaikkien tuntema Eki on esiintynyt rumpalina mm. Laila Kinnusen, Veikko Ahvenaisen ja Eino Grönin orkestereissa sekä laulajana lukuisissa tv-ohjelmissa, lasten musi- kaaleissa, klassisissa ja kirkkokonserteissa. Luvassa on siis musiikkia ja tarinaa rautaisella kokemuksella.

Heimo Mäntynen

Heimo on keikka- ja studiomuusikko, sovittaja sekä laulajakin. Hän on harmonikan kolminker- tainen suomenmestari. Heimo toimi studiomuusikkona kahden vuosikymmenen ajan lukuisissa levytyksissä. Luottomuusikkona hän on työskennellyt Eino Grönin, Matti Eskon, Matin ja Tepon, Henry Theelin ja Dannyn kanssa. Pentti Lasasen Heimo mainitsee oppi-isäkseen.

Taru Piira

Taru on viulisti, laulaja, musiikkipedagogi, säveltäjä, sanoittaja, musiikin maisteri (Sibelius Aka- temia). Hän on soittanut lukuisten eturivin solistien konserteissa, snfoniaorkestereissa ja musikaa-leissa. Taru voitti Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun 2017 kappaleella ”Elämälle”.

Katja Lukin ja Dimitri Keiski

Katja Lukin on laulanut yli 20 vuotta Dannyn taustakuorossa ja luonut omaa uraa konserteissa ja levytyksillään.

Dimitri Keiski on Ruotsin True Talent-kilpailun voittaja, monipuolinen muusikko. Hän on myös ansioitunut Bella Notte -konserttien ja Kari Tapion muistokonserttien solistina ja kitaristina. Dimitri mainitsee esikuvikseen Kari Tapion, Reijo Taipaleen ja Elviksen, joiden musiikkia hän mielellään esittää. Aviopari Katjan ja Dimitrin saumaton yhteishenki näkyy myös lavalla.

Tiedustelut/ryhmät/väliaikakahvitus: 0400 647723, yksittäiset liput: netticket.fiVäliaikakahvi+makea+suolainen 6 € (hoitaa Forssan Eläkkeensaajat)

Yhteistyössä: