Sydämet sulattava Romantiikan helmiä ja latinorytmejä Helsingissä su 29.10. – kiitos osallistujille

Viihdekeskus 30 vuotta, ainutkertainen tapahtuma su 26.3.2023 Jyväskylässä oli menestys. Tässä tunnelmia loppulaulun muodossa.

Juhlavuoden kunniaksi ja yleisön pyynnöstä jatkoa seuraa.

Romantiikan helmiä ja latinorytmejä.

Tähän mennessä sovitut paikkakunnat:

  • su 29.10. klo 14 Kinaporin palvelukeskus, juhlasali, Kinaporinkatu 9 A, 00500 Helsinki liput 0400 647723 ja info@juhlatalo.com

Jo ennen koronaa suunniteltu konserttikokonaisuus jouduttiin silloin peruuttamaan. Nyt toteutamme sen entistä ehompana.

Tauon aikana on tähtitaivaalle ilmestynyt uusi 13- vuotias laulaja, musikaalitähti ja muusikko Eikka Eronen.

Siispä konsertissa kuullaan monipuolisesti kotimaisia, latinoperäisiä ja nostalgisia hittejä iloisten yhteen hiileen puhaltavien artistien toimesta. Konsertissa on vaara, että useammankin sydämet sulavat ja kotimatkalle lähdetään iloisella mielellä.

Teijo Lindström, Sofia Arasola, Eikka Eronen tarjoavat ikimuistoisia hetkiä ja vauhdikkaita latinorytmejäkin konsertissamme. Odotettavissa on vaikkapa Teijolta ja Sofialta Bozzelli/Lopez -duo quizaz,quizaz,quizaz,  Suomen ”Tino Rossin”, Henry Theelin parhaita ja Amy Vinehouse -tulkintaa.

Tunnelmallisessa konsertissa säestykseen osallistuu myös Teijo pianollaan ja viulisti Taru Piira.

************

Ryhmävarauksia kannattaa tehdä heti, huomattavat ryhmäedut ovat nyt voimassa. Soita: 0400 647723 tai varaa: info@juhlatalo.com

***********

Artistiesittelyt:

Monitaitoinen 13 -vuotias Eikka Eronen sulattaa esiintymisellään niin vanhemman kuin nuoremmankin kuulijan sydämen! Nuoresta iästään huolimatta hän on esiintynyt näytelmissä, televisiossa, musikaaleissa sekä soittaa pianoa, kitaraa ja haitariakin.

Turun Sanomat 13.6.2023: ”Reijo Taipaleen tarina raksamiehestä tanssilavojen kuninkaaksi osuu tunteisiin – tähtenä lavalla loistaa nuori Eikka Eronen. Valovoimaisena tähtenä lavalla loistaa koko esityksen kuopus, Eikka Eronen. Hän näyttelee nuoren Reijo Taipaleen roolin. Erosessa on lavakarismaa, jonka yleisö palkitsi ensi-illassa runsailla taputuksilla.”

Lahjakas viulisti, säveltäjä, sanoittaja, musiikkipedagogi Taru Piira. Hän on soittanut lukuisten eturivin solistien konserteissa, sinfoniaorkestereissa ja musikaaleissa. Hän voitti Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun kappaleella ”Elämälle” vuonna 2017.

Suomen kansan suosikkitenori tangokuningas Teijo Lindström. Hän on myös latinorytmien, Henry Theelin ja Tino Rossin upea tulkitsija!

Sofia Arasola, laulaja, televisiotähti, ammattitanssija, tanssinopettaja, näyttelijä; mm. Turun Kaupunginteatteri, Uusi Iloinen Teatteri, Samppalinnan kesäteatteri.