Karismaattisimmat Suomi-iskelmät – tilaa ryhmällesi!

Eräs yleisön puolella paljon nähnyt ja kokenut mies kertoili häneltä kysyttäessä, mikä musiikki on säväyttänyt eniten häntä viihteellä ollessaan. Ja näin hän vastasi.

Kun Henry Theel lauloi 1970 luvulla Kulttuuritalolla ylväänä tummassa puvussaan, kiillotetuissa lakeerikengissään. Muistan ensimmäiseksi hänen tangokavaljeerilaulunsa ja että talo oli täynnä kauniita tanssipartnereita. Olin silloin siellä nuorena poikana talkoissa. Tai kun Mäntsälän seurojentalolla Reijo Taipale lauloi satumaata päätalossa, vieressä peltihallissa esiintyi muuten Hurriganes. Mutta karismassa voitti Reiska. Tai kun Umberto Marcato lauloi vuonna 2009 Jyväskylässä hänen tunnettua kappalettaan Marja-Leena. Myös Kari Tapio ja alkuaikojen Jari Sillanpää ovat jääneet muistisopukoihin.”

Millaisia karismaattisia muistoja sinulla on?

Tämä ammattitaitoinen ja monipuolinen kaksikko tarjoilee meille nyt näitä mieleenpainuvimpia Suomi-iskelmiä.

*******************

Teijo Lindström tuli tutuksi suurelle yleisölle, kun hänet kruunattiin vuoden 2017 Tangokuninkaaksi. Keikoillaan ja konserteissaan monipuolinen muusikko on aina esittänyt luontevasti monenlaista musiikkia, liikkuen tyylikkäästi niin oopperan, operetin ja musikaalien maailmassa kuin vaikkapa tangon ja suurten lavojen viihdemusiikin parissa. Teijon opintoihin ovat kuuluneet myös pianon soitto ja klassinen laulu.

 

 

Monitaitoinen 13 -vuotias Eikka Eronen (kuva Henry Toivari) sulattaa esiintymisellään kuulijan sydämen! Nuoresta iästään huolimatta hän on esiintynyt musikaaleissa, näytelmissä ja konserteissa. Hän soittaa myös, pianoa, kitaraa ja haitariakin.

Turun Sanomat 13.6.2023: ”Reijo Taipaleen tarina raksamiehestä tanssilavojen kuninkaaksi osuu tunteisiin – valovoimaisena tähtenä lavalla loistaa koko esityksen kuopus, Eikka Eronen. Erosessa on lavakarismaa, jonka yleisö palkitsi ensi-illassa runsailla taputuksilla.”

Tiedustelut: 0400 647723 ja info@juhlatalo.com