One Night With You Patrizio Buanne, special guest Diandra – nyt liput myynnissä!

HELSINKI – TURKU – JYVÄSKYLÄ.

Ilta baritoni/viihdyttäjä Patrizio Buannen ja Diandran seurassa.

Tätä glamouria, vauhtia ja hittikavalkadia ei ole ennen Suomessa koettu. Sen lupaavat maailmankuulu Napolilainen, “the Ambassador of the Italian Songbook”, Patrizio Buanne ja supersuosittu Diandra konsertissamme. Saamme kokea jotain erityistä; romantiikan helmiä, tyylikkyyttä ja ohjelmiston loistokkuutta, ”taivaallista” sanoi eräs aiemmin Patriziota kuullut. Patrizion World tour saa nyt jatkoa Suomessa. Liput …

Liput nyt myynnissä:  lippu.fi

ryhmävaraukset 0400 647723

Turun konsertin ryhmämyynnin hoitaa paikkakunnan asiantuntemuksella TTC-Charter

Patrizio Buanne syntyi Wienissä Napolilaisten vanhempien perheeseen vuonna 1978. Jo lapsena hän matkusteli paljon kahden hienon historiallisen kaupungin Wienin ja Napolin välillä johtuen vanhempiensa ravintolaliiketoiminnasta. Otolliset olosuhteet muovasivat Patrizion kulttuuri- persoonallisuutta; Välimeren pääkaupunki Napoli ja Euroopan sydän Wien, eivät voineet olla vaikuttamatta hänen monikulttuuriseen kehittymiseensä ja intohimoonsa kieliä kohtaan. Tämä osaltaan muokkasi hänet monipuoliseksi viihteen tulkiksi. Hänen lahjansa ja intohimonsa viihdyttää lauluillaan ilmenivät jo neljävuotiaana, muun muassa lukuisissa voitokkaissa kilpailuissa.

17-vuotiaana 1997 Patrizio esiintyi paaville (John Paul II) Wroclawissa, Puolassa 85 000 hengen yleisölle. Tämä esitys toi hänelle mahtavaa julkisuutta ja johti ensimmäisen levytyssopimukseen.

Tämän jälkeen ovat seuranneet lukuisat esiintymiset ympäri maailmaa, kulta- ja platinalevyt miljoonine levytyksineen ympäri maailmaa. Esiintymisrepertuaariksi muodostui eri kausien, ajaton ja kaikkien rakastama musiikki ympäri maailmaa. Baritoni Patrizio Buanne ymmärsi, että italialainen musiikki ei ole vain oopperaa ja klassista, mutta siinä on paljon piirteitä, jotka ovat alkuperältään italialaisia ja joista tulee ikäpolvien ajan kestäviä kansainvälisiä standardeja.

Vihdoinkin kovan työn ja useiden levy-yhtiökäyntien jälkeen hän allekirjoitti sopimuksen Universal Music, UK levy-yhtiön kanssa. Hänen debyyttialbuminsa, ”The Italian”, viimeisteltiin the Abbey Road Studioilla Lontoossa, the Royal Philharmonic Orchestran säestyksellä ja julkaistiin helmikuussa 2005. Menestys oli mahtava; mm. 100.000 levymyynti yhden viikon aikana.

Chris Botti, Adele, Celine Dion, Julio Iglesias, Tom Jones ovat Patrizion esikuvia. Lukuisat maailmanhitit sulattavat varmuudella meidän suomalaistenkin sydämet; esimerkiksi L`italiano, “Gli occhi miei” (Help yourself), Smile, O Sole Mio. Ciao ciao bambina, You`re My World, Il Mondo, Parla Piu Piano, Surrender, Delilah, Amigos Para Siempre, Americano, Come Prima ja monet muut hienot teokset Patrizion modernilla otteella tulkitsemina nostavat tunnelman kattoon!

Saavutettuaan menestystä USA`ssa, perustettuaan yhtiönsä (MondoBuanne Productions) hän on tehnyt myös yhteistyötä ”veteraanituottajien” kanssa, joilla on näyttöjä usean artistin menestyksestä (Celine Dion, Michael Jackson, Cher, Enrique Iglesias).

Tavoitteena hänellä on ylläpitää Patrizion tavaramerkkiä “the Ambassador of the Italian Songbook” johon kuuluu myös nykyajan moderni energinen tulkinta maailmanlaajuisista hiteistä.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Suomen Viihdekeskus Oy, www.juhlatalo.com

Info ja ryhmät: Raimo Viljala 0400 647723, info@juhlatalo.com

Juhlatalo präsentiert:

PATRIZIO BUANNE –

Patrizio steht für hochwertigen, tiefgründigen, anspruchsvollen, romantischen und modernen Italo-Schlager – genau das präsentiert der Neapolitaner seit fast 20Jahren und bald bei uns in Finland. Damit wird Patrizio vielen Menschen große Freude bereiten, davon sind wir überzeugt!

Wer ihn kennt, weiß, dass er weltweit in Häusern wie der Royal Albert Hall, der Oper in Sydney, dem Explanade in Singapore oder dem Lincoln Centre in New York seit Jahren ausverkaufte Konzerte spielt, sich international Gold- und Multiplatin-Auszeichnungen von über 10 Millionen verkauften Alben ersungen hat sowie sein Ausnahmetalent und seine Qualitäten in Gesang und Stimme auch als Internationaler Gast bei verschiedenen TV-Sendungen. Auch in Finland erhielt er eine Goldene Platte fuer „Italiano“ in 2005.

Papst Johannes Paul II, drei US-Präsidenten sowie königliche Familien und Legenden wie Sophia Loren, Tom Jones, Bon Jovi und Larry King sind bekennende Fans von PATRIZIO BUANNE.

Fans von Umberto Marcato oder Robertino koennen sich somit auch auf diese Stimme freuen-weil Patrizio Buanne der „Botschafter des Italienischen Pop Musik“ ist und er viele eigenen aber auch uns bekannten Hits praesentieren wird.

Juhlatalo presents:

PATRIZIO BUANNE –

Patrizio represents high-quality, deep, sophisticated, romantic and modern Italian hits – that’s exactly what the Neapolitan has been performing for almost 20 years and will soon be here in Finland as well. We are convinced that Patrizio will bring great joy to many people!

Anyone who knows him knows that he has played sold-out concerts around the world over the years at venues including the Royal Albert Hall, Sydney Opera House, Explanade in Singapore and Lincoln Center in New York, and has gone international gold. and multiple platinum awards over 10 He has sold millions of albums and his exceptional talent and ability to sing and voice as an international guest on several TV shows. He also received a gold record in Finland in 2005 for ”Italiano”.

Pope John Paul II, three US presidents, royal families and legends such as Sophia Loren, Tom Jones, Bon Jovi and Larry King are acknowledged fans of PATRIZIO BUANNE.

Fans of Umberto Marcato or Robertino can also look forward to this sound – because Patrizio Buanne is the ”ambassador of Italian pop music” and he presents many of his own hits and those we know.